Terug

Volg Vandaag Inside

Officeel: Kai Havertz verhuist voor gigantisch bedrag van Chelsea naar Arsenal

Officeel: Kai Havertz verhuist voor gigantisch bedrag van Chelsea naar Arsenal

28 juni 2023, 21:24

Arsenal heeft officieel de komst van Kai Havertz van Chelsea aangekondigd voor een bedrag van rond de zeventig miljoen euro. Het nieuws wordt door Arsenal bevestigd op Twitter.

Havertz's overstap naar Arsenal markeert de eerste grote aankoop van de club in deze transferperiode en laat zien dat ze hun selectie willen versterken voor het komende seizoen. De Duitse aanvallende middenvelder zal naar verwachting creativiteit en doelpuntenkracht toevoegen aan het team, wat een broodnodige impuls zal geven aan de aanvallende mogelijkheden van Arsenal.

De voltooiing van Havertz's medische keuring heeft de weg vrijgemaakt voor de afronding van de transfer, de speler zal nu het shirt met nummer 29 dragen voor zijn nieuwe club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.