Terug

Volg Vandaag Inside

OFF-TOPIC: Van Barneveld onwel geworden tijdens toernooi

OFF-TOPIC: Van Barneveld onwel geworden tijdens toernooi

19 mrt 2021, 16:29

Raymond van Barneveld is vrijdag onwel geworden tijdens het Players Championship in Milton Keynes. Volgens NU.nl had hij last van een te lage bloedsuikerspiegel.

Van Barneveld verloor met 1-6 van Ryan Searle en ging kort daarna plotseling tegen de vlakte. De 53-jarige Van Barneveld werd omhoog geholpen door beveiligers, maar viel toen weer. 'Barney' kreeg direct medische verzorging door het ambulancepersoneel en die constateerde dat er niets met zijn hart aan de hand was. Van Barneveld is diabetespatiënt en hij had dus waarschijnlijk een te lage bloedsuikerspiegel.

Na een kort applaus van verschillende spelers is Van Barneveld naar zijn hotelkamer gebracht om tot rust te komen. Alle wedstrijden op het Players Championship 8 zijn stilgelegd en worden voorlopig niet hervat, meldt dartsbond PDC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.