Terug

Volg Vandaag Inside

Ocampos blijft het liefst bij Ajax: 'Ik heb mijn kans nog niet gekregen'

Ocampos blijft het liefst bij Ajax: 'Ik heb mijn kans nog niet gekregen'

17 nov 2022, 13:29

Lucas Ocampos ziet zijn eerste halfjaar bij Ajax niet als een teleurstelling, zo vertelt de Argentijn tegenover Ajax Life. Ocampos kwam afgelopen zomer net voor het sluiten van de transfermarkt op huurbasis naar Ajax.

"Het was voor mij en Sevilla gunstig op het laatste moment weg te gaan. Ik was tweede aanvoerder van de ploeg, zat er al drie jaar en had een meningsverschil met de trainer, met wie ik verder overigens een goede relatie had. We hadden geen ruzie, maar ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging", concludeert Ocampos.

Ondanks dat de buitenspeler met veel verwachtingen richting Amsterdam vertrok, heeft hij nog weinig speeltijd gekregen bij Ajax. "Het is duidelijk: ik speel veel minder dan gehoopt. Als je er meer over wilt weten, moet je dat aan de trainer vragen. Ik kan niet meer dan mijn best doen", besluit de Argentijn, die ondanks geruchten over een tussentijds vertrek het liefst bij Ajax blijft. "Ik heb mijn kans nog niet gekregen. Ik kwam later bij de ploeg en wacht nu op mijn minuten."

Ajax maakte afgelopen transferzomer vier miljoen euro over aan Sevilla voor de huurperiode van een jaar, met een optie tot koop van zestien miljoen euro. Beide clubs waren eerder al akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro voor Ocampos, maar daar stak de raad van commissarissen van de Amsterdammers een stokje voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.