Terug

Volg Vandaag Inside

NOS Studio Sport Eredivisie op de schop: grote rol voor Leonne Stentler

NOS Studio Sport Eredivisie op de schop: grote rol voor Leonne Stentler

10 nov 2023, 13:55

De NOS gaat de uitzending NOS Studio Sport Eredivisie op zondagavond 19.00 uur 'in een nieuw jasje' steken. Analist Leonne Stentler voorziet vanaf komende zondag de samenvattingen van de Eredivisie van voetbalanalyses en andere inzichten. Gert van 't Hof presenteert de uitzendingen.

"NOS Studio Sport Eredivisie draait ook in de nieuwe opzet om de samenvattingen van de voetbalwedstrijden op zondagmiddag", schrijft de NOS in een persbericht. "Nieuw is dat de kijker meer inzicht krijgt in bepaalde spelsituaties of andere gebeurtenissen bij een wedstrijd."

Leonne Stentler licht tijdens haar analyses een speler uit, kiest het doelpunt van het weekeinde, analyseert een spelsituatie of reageert op een interview, een VAR-moment of andere opvallende zaken. De NOS wil met korte intermezzo's de uitzending voor de kijker nog interessanter maken. Later op de avond volgt de uitgebreide analyse in NOS Studio Voetbal.

(Tekst gaat verder onder het bericht van de NOS.)

Stentler, oud-voetbalster van ADO Den Haag, Ajax en het Nederlands elftal, is sinds 2019 analist voor de NOS. Ze is vaak te zien bij het programma Eredivisie op Vrijdag en schuift regelmatig aan bij Studio Voetbal.

De uitzendingen van NOS Studio Voetbal worden sinds een paar weken gemaakt met publiek. Eerder in Vandaag Inside blikten René van der Gijp en Johan Derksen terug op de eerste uitzending. Bekijk het terug in de onderstaande video.

René en Johan cynisch na Studio Voetbal: 'Pierre van Hooijdonk moet de oudejaarsconference doen!'
1:35
René en Johan cynisch na Studio Voetbal: 'Pierre van Hooijdonk moet de oudejaarsconference doen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.