Terug

Volg Vandaag Inside

Nooit eerder vertoond: Thuisbezorgd-bezorger betreedt het veld in Volendam

Nooit eerder vertoond: Thuisbezorgd-bezorger betreedt het veld in Volendam

23 okt 2022, 22:21

Een medewerker van bezorgdienst Thuisbezorgd.nl had zondagavond niet in de gaten dat er een wedstrijd bezig was toen hij het nietsvermoedend het veld opliep bij Volendam - Heerenveen.

Het duel werd halverwege de tweede helft stilgelegd wegens noodweer. In Volendam regende het hard en er is sprake van bliksemflitsen. Heerenveen kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Sydney van Hooijdonk en Robert Mühren maakte kort voor rust gelijk.

Na zo'n twintig minuten oponthoud ging de wedstrijd weer verder in het Kras Stadion. Dat had een bezorger waarschijnlijk niet begrepen, want hij liep doodgewoon het veld op om een gerecht te bezorgen. Scheidsrechter Edwin van de Graaf was genoodzaakt om het duel andermaal stil te leggen...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.