Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang zet muziekwereld op zijn kop met viral rapnummer: ‘Noano 7K Op Je Feestje’

Noa Lang zet muziekwereld op zijn kop met viral rapnummer: ‘Noano 7K Op Je Feestje’

15 sep 2023, 08:53

Stipt om middernacht releasede Noa Lang zijn debuutsingle ‘Noano 7K Op Je Feestje’. Een deel van het rapnummer lekte deze zomer al uit, waardoor de track een miljoenenhit is geworden op social media. Ruim zeven miljoen mensen luisterden naar de rap op TikTok.

Lang verruilde deze zomer Club Brugge voor PSV en bij zijn voorstelling in Eindhoven ging hij al even kort in op het nummer. “Welk lied ik draai in de kleedkamer als ik de muziek mag bepalen? Mijn eigen liedje. Waarom niet? Zelfpromotie”, zei hij lachend. Veel fans smeekten om een volledige versie van het nummer. Donderdagavond kwam Lang dan ook met de langverwachte aankondiging op Instagram. “Dit wilden jullie toch? Vrijdag om middernacht online.”

De PSV'er maakte de single samen met jeugdvriend ‘Antybanty’: “Noa en ik kennen elkaar al bijzonder lang. Ik maak al een tijdje muziek en Noa kwam wel eens langs in mijn studio. Hij heeft een passie voor rapmuziek en we hebben al lachend iets opgenomen. Eigenlijk hebben we dat liedje heel snel gemaakt zonder veel na te denken. Het begon als een grap, maar het is wat uit de hand gelopen", aldus 'Antybanty' tegen het Algemeen Dagblad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.