Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang tijdens eerste training bij PSV geblesseerd van het veld

Noa Lang tijdens eerste training bij PSV geblesseerd van het veld

10 juli 2023, 10:54

Noa Lang mag zich sinds zaterdagavond officieel PSV’er noemen. Maandagochtend trainde hij voor het eerst mee op de Herdgang. Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, tweet nu dat de linksbuiten na enkele minuten onder begeleiding het veld al heeft moeten verlaten vanwege een blessure. Over de ernst van de blessure is nog niets bekend.

Update: Rik Elfrink meldt, wederom via Twitter, dat Noa Lang inmiddels is teruggekeerd op het trainingsveld en individueel verder traint. De ernst van de blessure lijkt dus mee te vallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.