Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe trainer voor Memphis en Tete bij Lyon

Nieuwe trainer voor Memphis en Tete bij Lyon

14 okt 2019, 17:53

Memphis Depay en Kenny Tete krijgen bij Olympique Lyon te maken met trainer Rudi Garcia. De 55-jarige Fransman ondertekende maandag een contract tot medio 2021 bij Lyon, dat vorige week Sylvinho ontsloeg vanwege de slechte resultaten in de Franse voetbalcompetitie.

Lyon begon het seizoen met twee royale overwinningen, maar daarna volgden louter nederlagen en remises. Met negen punten uit negen duels staat de nummer 3 van vorig seizoen op de veertiende plaats in de Ligue 1. Het kostte de Braziliaan Sylvinho, die in de zomer zonder al te veel trainerservaring door zijn landgenoot Juninho was aangesteld als opvolger van Bruno Génésio, zijn baan.

Garcia stapte aan het einde van het afgelopen seizoen op bij Olympique Marseille, nadat hij met de club van Kevin Strootman naast een ticket voor de Champions League had gegrepen.

'Memphis zou een prima speler zijn voor Barcelona'

René: ‘Memphis zou een prima speler zijn voor Barcelona’
1:18
René: ‘Memphis zou een prima speler zijn voor Barcelona’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.