Terug

Volg Vandaag Inside

‘Niet Denzel Dumfries maar Marcel van Roosmalen is dé ster van dit EK’

‘Niet Denzel Dumfries maar Marcel van Roosmalen is dé ster van dit EK’

23 juni 2021, 14:09

Marcel van Roosmalen levert deze zomer om de dag een bijdrage aan De Oranjezomer middels een haarscherpe column. De schrijver annex columnist spaart helemaal niemand in ‘Buitenspel’ en dat lijkt te werken. De stukken worden goed ontvangen en Remco Kock, columnist voor de Gelderlander, noemt Van Roosmalen zelfs dé ster van dit EK. 

‘Op Oranje na laat ik het veredelde oefenvoetbal aan mij voorbijgaan. Wat ik wel volg: de mannen van Veronica Inside’, schrijft Kock in zijn column. ‘Wie de Oranjezomer van Veronica Inside volgt, concludeert dat de ster van dit EK aan Nederlandse zijde vooralsnog niet Denzel Dumfries is, maar de in Arnhem geboren Marcel van Roosmalen.’

‘De columns van Van Roosmalen zijn een soort toespraken van de koning van het cynisme, openbare verbale executies waarin mannen als Willem-Alexander, Jack van Gelder en Wolter Kroes (frikandel met oogjes) figuurlijk worden onthoofd, met Van Roosmalens mond als guillotine’, vervolgt Kock, die opmerkt dat er altijd iemand de sigaar is in de columns van Van Roosmalen. ‘De columns van Van Roosmalen, niet alleen die op Veronica, hebben meestal een slachtoffer. Iemand die het vanwege een overschot aan ijdel- of domheid verdient om ‘geroast’ te worden. Mensen die even met beide benen op de grond geschopt moeten worden.’

Lees HIER de hele column van Remco Kock, die een andere naam in gedachte heeft voor de column ‘Buitenspel’ van Marcel van Roosmalen. 

De nieuwste column van Marcel gemist? Bekijk 'm hieronder!

Marcel van Roosmalen rapt erop los in nieuwe column
3:10
Marcel van Roosmalen rapt erop los in nieuwe column

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.