Terug

Volg Vandaag Inside

Nick Viergever keert terug in de Eredivisie

Nick Viergever keert terug in de Eredivisie

16 mei 2022, 17:06

Nick Viergever keert komend seizoen terug in de Eredivisie. De 32-jarige verdediger ondertekende maandag een contract voor twee seizoenen bij FC Utrecht. Viergever, die in Nederland eerder voetbalde voor Sparta Rotterdam, AZ, Ajax en PSV, komt transfervrij over van SpVgg Greuther Fürth. Met de Duitse club degradeerde hij uit de Bundesliga.

'Met zijn kwaliteiten en ervaring is Nick in meerdere opzichten van toegevoegde waarde voor FC Utrecht', zegt Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht. 'Nick heeft het afgelopen seizoen veel gespeeld in de topcompetitie die de Bundesliga is en is een speler die er, fysiek en mentaal, meteen zal staan. We zijn blij zo’n gedreven en geroutineerde kracht aan onze selectie te hebben toegevoegd.'

Drievoudig international Viergever is voor komend seizoen de vierde aankoop van FC Utrecht. Eerder versterkte de club, waar Henk Fraser komend seizoen trainer is, zich met Taylor Booth, Luuk Brouwers en Joshua Rawlins.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.