Terug

Volg Vandaag Inside

Neymar krijgt eigen Netflix-docu: 'Laat zien wie ik écht ben'

Neymar krijgt eigen Netflix-docu: 'Laat zien wie ik écht ben'

19 jan 2022, 11:28

Op 25 januari verschijnt 'The Perfect Chaos' op Netflix, een driedelige documentaire over PSG-superster Neymar. De Braziliaanse aanvaller hoopt hiermee een beter beeld te schetsen van zijn persoonlijkheid.

'Er zijn maar weinig mensen die mij echt kennen. Met deze docu heb ik het gevoel dat ik kan laten zien wie ik écht ben. Hoe ik ben als voetballer, wanneer ik thuis ben, hoe ik ben als vader, zoon en broer. Alles wat je gaat zien is honderd procent puur,' vertelt de dribbelkoning tegenover ESPN.

Momenteel is Neymar nog uitgeschakeld door een zware enkelblessure. Zodra de Braziliaans-international weer fit is, hoopt hij met PSG de landstitel en de Champions League te kunnen veroveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.