Terug

Volg Vandaag Inside

'Nederlandse trainer topkandidaat voor vacature bij Club Brugge'

'Nederlandse trainer topkandidaat voor vacature bij Club Brugge'

3 jan 2022, 10:04

Alfred Schreuder is een van de topkandidaten om de nieuwe trainer van Club Brugge te worden, melden verschillende Belgische en Nederlandse media. Ook Mark van Bommel en Frank de Boer zouden op de shortlist staan.

De huidige trainer van Brugge, Philippe Clement, heeft namelijk toestemming gekregen om de Belgische topclub in te ruilen voor AS Monaco. Die overgang lijkt dan ook op korte termijn te worden afgerond. Bij Monaco, de club van onder andere Myron Boadu, werd Nico Kovac onlangs ontslagen.

Bas Dost, Noa Lang en Ruud Vormer lijken dus een Nederlandse trainer te krijgen bij Club Brugge. Schreuder is de topkandidaat en ook Mark van Bommel en Frank de Boer worden genoemd. Schreuder was voor het laatst actief als assistent-trainer van Ronald Koeman bij FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.