Terug

Volg Vandaag Inside

Nederlander gewond bij zwijnenjacht in Duitsland; man werd aangezien voor zwijn

Nederlander gewond bij zwijnenjacht in Duitsland; man werd aangezien voor zwijn

12 juni 2022, 16:56

Een 54-jarige Nederlander is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt tijdens een jacht op wilde zwijnen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Hij werd geraakt door een kogel van een andere Nederlander. Deze 65-jarige jager zag zijn landgenoot aan voor een wild zwijn, aldus de Duitse politie in een persbericht.

De zwaargewonde Nederlander werd voor eerste hulp overgebracht naar een ziekenhuis en daarna opgenomen in een kliniek voor specialistische zorg. Hij verkeert buiten levensgevaar.

Het slachtoffer assisteerde zijn landgenoot tijdens een jacht bij de plaats Niedersohren. De Duitse justitie begint een strafrechtelijk onderzoek tegen de jager. Het wapen waarmee hij zijn landgenoot verwondde is in beslag genomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.