Terug

Volg Vandaag Inside

NAC-talent deelt geheimzinnige foto via Snapchat: 'Dan vind ik dat echt respectloos'

NAC-talent deelt geheimzinnige foto via Snapchat: 'Dan vind ik dat echt respectloos'

9 jan 2022, 16:52

NAC Breda-trainer Edwin de Graaf is niet blij met de actie van Ezechiel Banzuzi, die via Snapchat een verdacht bericht deelde over een mogelijk vertrek. Het 16-jarige talent plaatste voorafgaand aan het duel met FC Eindhoven een geheimzinnige foto met de tekst: 'One last time'.

'Ik heb hem nog niet gesproken, maar als dat zo is, zou ik dat wel een beetje respectloos vinden', reageert De Graaf in gesprek met ESPN. 'Dat hij dat dan niet communiceert met ons, maar dat zo naar buiten gooit'. 

'Ik heb ook wel het idee dat hij een beetje gek wordt gemaakt door de mensen die om hem heen zitten. Kijk, wij hebben er alles aan gedaan. Wat ik al zeg: we hebben echt een topaanbieding gedaan voor een jongen van zestien die alles nog moet bewijzen', aldus De Graaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.