Terug

Volg Vandaag Inside

NAC Breda verovert eerste periodetitel

NAC Breda verovert eerste periodetitel

4 okt 2019, 23:58

NAC Breda heeft in de Keuken Kampioen Divisie de eerste periodetitel gewonnen. Sydney van Hooijdonk, de zoon van clubicoon Pierre van Hooijdonk, bezorgde NAC een zwaarbevochten 1-0-overwinning op NEC.

Naast NAC maakten SC Cambuur, De Graafschap en Excelsior ook kans op de periodetitel. Omdat Cambuur bij rust al met 3-0 leidde tegen Excelsior wist NAC dat er gewonnen moest worden. Pas in de 68e minuut maakte Van Hooijdonk het belangrijke doelpunt, kort nadat hij uit een vrije trap de kruising had geraakt.

NAC heeft in de negen duels in de eerste periode 22 punten verzameld. Dat is er één meer dan Cambuur, dat Excelsior uiteindelijk met 4-0 versloeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.