Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho steekt pechvogel Wijnaldum hart onder de riem

Mourinho steekt pechvogel Wijnaldum hart onder de riem

22 aug 2022, 15:10

José Mourinho heeft op Instagram een steunbetuiging geplaatst aan Georginio Wijnaldum. De Nederlandse middenvelder liep afgelopen weekeinde op de training een breuk in zijn rechterscheenbeen op. De kans is groot dat Wijnaldum, die door de Italiaanse club voor een jaar wordt gehuurd van Paris Saint-Germain, daardoor het WK van eind dit jaar in Qatar mist.

"Soms kan voetbal heel stom zijn. In slechts twee weken is 'Gini' een van ons geworden door hoe hij als mens is (zijn voetbalkwaliteiten kenden we al). Helaas heeft hij een zware blessure opgelopen bij een heel ongelukkig incident, waardoor hij heel lang niet kan voetballen", schrijft Mourinho op Instagram. Op de bijgevoegde foto houdt de Portugese trainer van de Romeinen in de kleedkamer, bij de vaste plaats van Wijnaldum, een shirt omhoog met daarop de tekst ' Forza Gini' (veel kracht, Gini).

In Italiaanse media gaat het gerucht dat Wijnaldum geblesseerd raakte door een actie van ploeggenoot Felix Afena-Gyan. Mourinho vindt de mensen die de jonge Ghanese aanvaller verantwoordelijk houden voor het leed bij Wijnaldum "echt uitschot". AS Roma speelt maandagavond in de Serie A thuis tegen Cremonese. "We spelen voor AS Roma, voor Wijnaldum en voor Afena-Gyan", aldus Mourinho.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.