Terug

Volg Vandaag Inside

'Ik kan niet zeggen wat ik ervan vind, want dan kom ik in de problemen'

'Ik kan niet zeggen wat ik ervan vind, want dan kom ik in de problemen'

3 juli 2020, 10:02

José Mourinho was zichtbaar woedend toen in de eerste helft van het duel met Sheffield United een doelpunt van Harry Kane werd afgekeurd wegens hands van Lucas Moura. Na afloop van de wedstrijd die Sheffield met 3-1 won, paste de Portugese trainer echter op zijn woorden.

"Ik kan niet zeggen wat ik ervan vind, want dan kom ik in de problemen en word geschorst en dat wil ik niet", zei Mourinho. Op de vraag of hij nog met de scheidsrechter had gesproken, had de coach een subtiel antwoord. "Welke scheidsrechter bedoel je? De scheidsrechter zit verstopt in een of ander kantoor. Deze man op het veld is niet de scheidsrechter."

Kane leek de Spurs in de eerste helft een minuut na de openingstreffer van Thomas Berge op gelijke hoogte te brengen. Naar het oordeel van de videoscheidsrechter kreeg Moura vlak daarvoor de bal tegen zijn hand toen hij in een duel ten val kwam. De bal belandde bij Kane die scoorde. De VAR keurde het doelpunt echter af. Ook Sheffield-coach Chris Wilder noemde de beslissing van de VAR "een farce".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.