Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho is niet van plan om Kane te sparen

Mourinho is niet van plan om Kane te sparen

17 mrt 2021, 19:28

Harry Kane verschijnt donderdag aan de aftrap van het thuisduel van Tottenham Hotspur tegen Dinamo Zagreb in de Europa League. Trainer José Mourinho is niet van plan zijn topscorer te sparen.

Kane had vorige week met twee doelpunten een groot aandeel in de uitzege op Dinamo Zagreb (0-2). Hij kreeg tijdens dat duel ook een harde trap tegen een knie. "Maar hij zal gewoon starten", zei Mourinho woensdag tijdens een persconferentie. "Zo groot is onze voorsprong nu ook weer niet."

Tottenham Hotspur staat achtste in de Premier League en heeft niet veel kans meer om zich via de competitie voor de Champions League voor volgend seizoen te plaatsen. De winnaar van de Europa League mag ook aan de nieuwe editie van de Champions League deelnemen.

Mourinho hoopt dat Kane volgende week niet te veel belast wordt bij de Engelse ploeg, die het tegen San Marino, Albanië en Polen opneemt. "Ik heb er niets over te zeggen, maar ik hoop niet dat hij al die drie duels in actie komt", zei de coach die tegen Dinamo Zagreb geen beroep kan doen op de geblesseerde Son Heung-Min.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.