Terug

Volg Vandaag Inside

Mourinho: 'Geen coach ter wereld houdt een fitte Bale op de bank'

Mourinho: 'Geen coach ter wereld houdt een fitte Bale op de bank'

1 mrt 2021, 12:01

Gareth Bale lijkt eindelijk van waarde te worden voor Tottenham Hotspur. Zondag scoorde de eerder bij Real Madrid in ongenade gevallen topspeler van weleer twee keer tegen Burnley (4-0) en had hij ook nog een assist. "Als hij topfit is, speelt hij", zei trainer José Mourinho. "Geen coach ter wereld houdt hem dan op de bank."

Toch speelde Bale niet vaak sinds hij vorig jaar terugkeerde bij de club uit Londen. Mourinho: "Gareth kent zijn lichaam als geen ander en hij weet precies wat hij wel en niet kan. Ik kan nu wel roepen dat ik hem zover heb gekregen, maar dat heeft hij zelf gedaan. Wij proberen hem daarbij uiteraard te ondersteunen. Het enige wat ik wil, is dat hij hier gelukkig is."

De twee doelpunten waren mooi meegenomen, aldus Mourinho. "Het belangrijkste is echter dat Bale fysiek in staat is om op het hoogste niveau belangrijk te zijn voor ons. Dat is waar het om gaat. Ervaring en kwaliteit heeft hij in ruime mate, dat is niet het probleem. Hij moet fit zijn, dan komt de rest vanzelf."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.