Mönchengladbach blijft aan kop na zege

27 okt 2019, 21:19

Borussia Mönchengladbach blijft aan de leiding in de Duitse voetbalcompetitie. Het elftal van trainer Marco Rose won zondag met 4-2 van Eintracht Frankfurt. Gladbach heeft na negen speelronden een punt meer dan nummer twee Bayern München.

De Fransman Marcus Thuram opende na 28 minuten spelen de score. Oscar Wendt verdubbelde in de blessuretijd van de eerste helft de voorsprong. Danny da Costa scoorde in de 59e minuut tegen (2-1). Na de 3-1 van Nico Elvedi bracht Martin Hinteregger Frankfurt opnieuw terug. Het laatste doelpunt kwam in de 85e minuut op naam van Denis Zakaria.

Frankfurt staat negende met vijf punten minder dan Mönchengladbach.

VfL Wolfsburg kwam tegen FC Augsburg niet verder dan een gelijkspel: 0-0. Jeffrey Bruma en Wout Weghorst speelden de hele wedstrijd mee bij Wolfsburg. Jeffrey Gouweleeuw viel in bij Augsburg. Wolfsburg heeft twee punten minder dan Mönchengladbach.