Terug

Volg Vandaag Inside

Mogelijk nieuwe job voor Van Gaal: 'Als ze Louis na het WK vragen, dan gaat hij het doen'

Mogelijk nieuwe job voor Van Gaal: 'Als ze Louis na het WK vragen, dan gaat hij het doen'

4 dec 2022, 12:33

Hans Kraay jr. denk dat Louis van Gaal zomaar eens de nieuwe bondscoach van de Belgen kan worden, zo vertelt hij bij ESPN. Hans denk dat het voor beide partijen een goede optie is.

'Eén ding weet ik zeker; Als Louis van Gaal gevraagd wordt door België, gaat 'ie het doen. Het is een geweldig moment om in te stappen en waarom zou je stoppen? Kijk naar Dick Advocaat, hij geniet er ook van", aldus Hans, die Van Gaal ook nog wel een handje wil helpen in België.

"Als hij het gaat doen, dan gaan Sophie en ik Louis rondleiden in Knokke. Sophie komt namelijk uit Knokke. Dan krijgen Louis en ik na al die jaren toch een heel klein beetje verkering", grapt de analist van ESPN.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.