Terug

Volg Vandaag Inside

Mogelijk extra concurrentie voor Bergwijn bij Tottenham Hotspur

Mogelijk extra concurrentie voor Bergwijn bij Tottenham Hotspur

25 jan 2022, 18:12

Tottenham Hotspur heeft een bod uitgebracht op Luis Díaz. Volgens Portugese media heeft de club uit Londen maar liefst 45 miljoen euro over voor de Colombiaanse buitenspeler van FC Porto.

De transfer heeft mogelijk gevolgen voor Steven Bergwijn, die nu al niet zeker is van een basisplaats als alle aanvallers van Tottenham Hotspur fit zijn. De Amsterdammer stond de afgelopen weken in de belangstelling van Ajax.

Trainer Antonio Conte heeft al een paar keer laten weten dat hij Bergwijn niet kwijt wil. Ajax kan op dit moment niet beschikken over spits Sébastien Haller, die met Ivoorkust uitkomt op de Afrika Cup. Aanvaller Brian Brobbey raakte zondag geblesseerd in het uitduel met PSV en moet naar verwachting zes weken toekijken. Ajax verkocht onlangs vleugelaanvaller David Neres aan Sjachtar Donetsk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.