Terug

Volg Vandaag Inside

Mislintat haalt in Duitse media hard uit naar De Telegraaf

21 aug 2023, 15:34

Sven Mislintat haalt in gesprek met het Duitse medium Kicker uit naar De Telegraaf. De directeur voetbalzaken van Ajax, die de laatste weken meerdere keren bekritiseerd werd in de ochtendkrant, geeft zijn mening over de negatieve berichtgeving.

“Er is één boulevardblad in het bijzonder dat alles en iedereen bij Ajax bekritiseert”, vertelt Mislintat, als hem gevraagd wordt naar de Nederlandse pers. “Ik hecht geen waarde aan een dergelijke bevooroordeelde en op de persoon gerichte berichtgeving”. Mislintat lijkt daarmee te doelen op Chef Voetbal Valentijn Driessen en Ajax-watcher Mike Verweij, die zich regelmatig kritisch uitlaten over de werkwijze van de Duitser.

Toch gaat Mislintat met plezier naar zijn werk, zo vertelt hij. “Dit is een van de meest iconische, fascinerende clubs ter wereld. Dat zie je in het stadion, in elke kamer, op elke muur. En hoe ik het hier aanpak? Systematisch en in de juiste volgorde. Alle belangrijke dingen komen als eerst. We hebben tot 31 augustus om de selectie op te bouwen, daarna valt er niets meer te corrigeren.”

Valentijn Driessen liet zich onlangs in Koffie met Valentijn uit over de berichtgeving over Sven Mislintat. Bekijk de beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.