Terug

Volg Vandaag Inside

'Mindere Berghuis door uitblijven beloning bij Oranje'

'Mindere Berghuis door uitblijven beloning bij Oranje'

28 okt 2020, 16:55

Dick Advocaat denkt dat het uitblijven van een beloning bij Oranje, in de vorm van speeltijd, er debet aan is dat Steven Berghuis de laatste weken wat minder presteert. Dat zei de trainer van Feyenoord een dag voor het duel in de Europa League met Wolfsberger AC.

"Ik denk dat Steven die veertien dagen in Zeist geweldig heeft getraind maar de beloning niet gekregen heeft. Misschien heeft dat toch een bepaalde indruk op hem gemaakt, want bij ons is het de laatste weken duidelijk minder", oordeelde Advocaat, die zag dat zijn sterspeler onlangs in de Nations League tegen Italië (1-1) op de reservebank bleef.

Aan het begin van dit seizoen kampte Berghuis met een luchtweginfectie en daardoor lag hij een paar dagen in het ziekenhuis. "Dat heeft een enorme invloed op hem gehad. Als Steven fit en vrij in zijn hoofd is, dan is hij een uitstekende speler en dat moet hij ook laten zien."

Advocaat hoeft tegen de Oostenrijkse club niemand te missen vanwege een coronabesmetting. Alle testen bleken negatief, aldus de coach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.