Terug

Volg Vandaag Inside

Mia Nicolai staat open voor nieuw Songfestival-avontuur

Mia Nicolai staat open voor nieuw Songfestival-avontuur

1 juni 2023, 20:03

Mia Nicolai lijkt open te staan om ooit opnieuw aan het Eurovisie Songfestival mee te doen. In RTL Boulevard hintte de zangeres donderdag op een eventuele revanche na het mislopen van de finale vorige maand met Dion Cooper.

"Ik heb ontzettend veel geleerd en tuurlijk hadden ik en waarschijnlijk heel Nederland gehoopt dat we in de finale zouden staan", zei Nicolai. "En wie weet mag ik dat ooit nog meemaken."

Voorlopig zal Nicolai haar carrière solo voortzetten zonder Cooper. "De deur blijft openstaan. We houden heel erg van elkaar, zijn ontzettend goede vrienden geworden en dat staat voorop."

De 27-jarige zangeres kondigde eerder deze week haar eerste soloshow aan. Op 24 november speelt ze in De Melkweg in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.