Terug

Volg Vandaag Inside

Mexicaanse bokskampioen waarschuwt Messi: 'Hij kan beter bidden dat ik hem niet vind'

Mexicaanse bokskampioen waarschuwt Messi: 'Hij kan beter bidden dat ik hem niet vind'

28 nov 2022, 00:00

De beelden van feestvierende Argentijnse spelers na de 2-0 overwinning tegen Mexico hebben voor ophef gezorgd. Canelo Álvarez, viervoudig wereldkampioen boksen, is woedend op Lionel Messi, die in de video de vloer lijkt aan te vegen met een shirt van de Mexicaanse nationale ploeg.

Na afloop van de 2-0 zege op Mexico vierde de Argentijnse selectie een feestje in de kleedkamer. In de onderstaande video is te zien hoe Messi met zijn voet een shirt van Mexico aantikt. De actie van Messi zorgt in Mexico voor de nodige ophef.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

De Mexicaanse bokskampioen Álvarez is een van de vele Mexicanen die woest is op Messi. "Heb je Messi de vloer zien vegen met ons shirt en onze vlag? Hij kan beter tot god bidden dat ik hem niet vind. Zoals ik Argentinië respecteer, moet hij ook Mexico respecteren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.