Terug

Volg Vandaag Inside

'Messi wil FC Barcelona per direct verlaten'

'Messi wil FC Barcelona per direct verlaten'

16 aug 2020, 22:31

Lionel Messi zou FC Barcelona per direct willen verlaten, meldt journalist en correspondent Marcelo Bechler van het tv-netwerk Esporte Interativo.

Het contract van de Argentijnse superster loopt tot 2021. Messi zou zijn contract echter niet meer uit willen dienen: hij wil per direct vertrekken bij Barcelona en zou zelfs al aan zijn managment hebben laten weten dat hij een transfer wil maken.

Het nieuws komt kort na de vernedering door Bayern München in de kwartfinale van de Champions League: Barcelona ging met maar liefst 2-8 onderuit.

Bekijk hieronder de samenvatting van het duel tussen FC Barcelona en Bayern München!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.