Terug

Volg Vandaag Inside

Messi traint en zit in selectie voor Clásico

Messi traint en zit in selectie voor Clásico

6 feb 2019, 00:08

BARCELONA (ANP) - Lionel Messi is door trainer Ernesto Valverde opgenomen in de selectie voor het eerste duel met Real Madrid in de halve finale van de Copa del Rey. De sterspeler van FC Barcelona, die tijdens de laatste training gewoon meedeed, lijkt voldoende hersteld te zijn van een bovenbeenblessure.

De aanvoerder van FC Barcelona kreeg zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Valencia (2-2) een tik op zijn bovenbeen. Messi speelde het duel wel uit, maar na afloop maakte Valverde zich wel wat zorgen.

,,Ik ga niet veel risico nemen, want er zijn nog veel wedstrijden te gaan", zei Valverde dinsdag, een dag voor de wedstrijd. ,,Als een speler geblesseerd is, wie het ook is, doe ik liever voorzichtig. Als de competitie morgen zou eindigen, zou ik meer risico nemen."

FC Barcelona en Real Madrid treffen elkaar woensdag om 21.00 uur in Barcelona. De return is op 27 februari in Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.