Terug

Volg Vandaag Inside

Messi terug bij FC Barcelona

Messi terug bij FC Barcelona

4 nov 2018, 16:05

BARCELONA (ANP) - Lionel Messi stapt maandag op het vliegtuig met FC Barcelona voor de uitwedstrijd van een dag later tegen Internazionale in de Champions League. De grote vedette van de kampioen van Spanje is hersteld van een armbreuk die hij twee weken geleden opliep tijdens een duel met Sevilla.

Zonder Messi won Barcelona het eerste duel met Internazionale (2-0). Ook de competitiewedstrijden tegen Real Madrid (5-1) en Rayo Vallecano (3-2) werden tot een goed einde gebracht. Barcelona is na drie groepswedstrijden in de Champions League nog ongeslagen en heeft al negen punten. Internazionale volgt met zes punten. PSV en Tottenham Hotspur hebben slechts één punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.