Terug

Volg Vandaag Inside

Messi en consorten gaan coronaproof richting Mallorca voor hervatting competitie

Messi en consorten gaan coronaproof richting Mallorca voor hervatting competitie

13 juni 2020, 18:04

Eindelijk! La Liga is weer begonnen en vandaag is het de beurt aan koploper Barcelona. De club uit Catalonië neemt in ieder geval geen halve maatregelen bertreft corona, want het team reist bewapend met Barcelona-mondkapjes en handschoentjes af richting Mallorca.

In La Liga kan het nog alle kanten op, want Barcelona staat slechts twee punten voor op aartsrivaal Real Madrid die het morgen thuis opnemen tegen Eibar. De twee grootmachten gaan zoals gewoonlijk uitmaken wie er kampioen van Spanje wordt, maar vooral onder nummers één en twee is het nog een openstrijd. De nummer drie tot en met nummer tien op de ranglijst doen namelijk allemaal nog volop mee voor de Europese tickets.

Vanavond wil Barcelona in ieder geval de hervatting goed beginnen en de koppositie vast houden op bezoek bij laagvlieger Mallorca (plek 18).

Eindelijk gaan we dus die 'buitenaardse' Messi weer eens aan het werk zien vanavond. Het wordt wel een latertje voor de liefhebbers, want de wedstrijd begint pas om 22:00 en eindigt rond middennacht. Liefhebbers Jan en René lig ongetwijfeld met de hand in de broek op het bankje vanavond!

René heeft 3 hoogtepunten gezien: 'Niet klaarkomen, Jan!'
3:36
René heeft 3 hoogtepunten gezien: 'Niet klaarkomen, Jan!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.