Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis zag transfer naar Barça afketsen: 'Wie weet wat de toekomst nog brengt'

Memphis zag transfer naar Barça afketsen: 'Wie weet wat de toekomst nog brengt'

8 okt 2020, 01:34

Memphis Depay wilde niet al te lang stilstaan bij de nederlaag van het Nederlands voetbalelftal tegen Mexico (0-1). "Laten we positief blijven", zei hij bij de NOS. "In deze samenstelling hadden we niet eerder gespeeld. Dan is het even wennen."

Bovendien waren er ook wel pluspunten. Depay: "In bepaalde fases liep het wel wat beter. Het is ook belangrijk dat jongens hebben kunnen debuteren en ervaring op hebben gedaan. Maar het is natuurlijk lastig dat veel spelers ontbreken die er normaal wel bij zijn. Maar zondag spelen we weer, tegen Bosnië. Dan gaat het beter."

"Van mijn kant had het ook wel wat beter gekund", bekende Depay. "In de slotfase schiet ik nog op de lat, maar die bal had er wel in gemogen. Ik kijk daarom toch een beetje met een teleurgesteld gevoel terug."

Even blikte Depay nog terug op zijn transfer van Lyon naar Barcelona, die niet doorging. "Alles was eigenlijk rond, maar dan voorkomen een paar regeltjes dat het niet doorgaat. Dingen gaan nu eenmaal zoals ze gaan. En wie weet wat de toekomst allemaal nog brengt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.