Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis verspeelt opnieuw punten met Olympique Lyon

Memphis verspeelt opnieuw punten met Olympique Lyon

28 sep 2019, 17:37

Nantes heeft zich aan kop van de Franse voetbalcompetitie genesteld. De ploeg van trainer Christian Gourcuff deed dat met een knappe zege bij Olympique Lyon: 0-1. Samuel Moutoussamy maakte na bijna een uur spelen het enige doelpunt in het Parc OL.

Lyon wacht al een tijd op een overwinning. De ploeg van Kenny Tete en Memphis Depay begon de Ligue 1 met twee zeges, maar sindsdien heeft Lyon niet meer gewonnen. De nummer 3 van vorig seizoen speelde drie keer gelijk en incasseerde tegen Nantes de tweede nederlaag van het seizoen. Depay, die in augustus vier doelpunten maakte maar deze maand 'droog' bleef staan, deed de hele wedstrijd mee. Tete ontbrak in de selectie.

Met 9 punten uit zeven duels staat de ploeg van trainer Sylvinho voorlopig op de elfde plaats in de Ligue 1. Nantes nestelde zich met 16 punten aan kop. Landskampioen Paris Saint-Germain heeft net als Angers één punt minder. PSG speelt later op zaterdag tegen Girondins Bordeaux.

Memphis knipoogt: ‘Blijven geloven, moet jij ook eens doen’

Memphis grapt met verslaggever: 'Blijven geloven, zou je ook eens moeten proberen'
2:02
Memphis grapt met verslaggever: 'Blijven geloven, zou je ook eens moeten proberen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.