Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis reageert vanuit ziekenhuisbed: 'Ik heb een leeuwenhart'

Memphis reageert vanuit ziekenhuisbed: 'Ik heb een leeuwenhart'

21 dec 2019, 10:20

Memphis Depay heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst iets van zich laten horen, na de operatie die hij in Rome heeft ondergaan aan zijn kruisband. De Oranje-international dankt vanuit het ziekenhuis voor alle steun.

De aanvaller van Olympique Lyon werd vrijdag geopereerd door de Italiaanse arts Pierpaolo Mariani, nadat hij zondag geblesseerd raakte in het competitieduel met Rennes.

'Ik wil alleen maar zeggen dat ik alle ontvangen steun echt waardeer', zegt Memphis op Instagram vanuit zijn ziekenhuisbed. 'Jullie gebeden zullen zeker worden gehoord. Ik ben er een tijdje uit, maar jullie weten dat ik een leeuwenhart heb. Het is Gods timing, niet die van mij.'

Memphis koos zelf voor Rome voor zijn operatie. Dat deed hij op aanraden van Kevin Strootman, die ook heeft gekampt met knieproblemen. Mariani zou positief zijn geweest over de hersteltijd van Memphis. Naar verluidt schat hij die op vijf maanden, wat de deur naar het Europees kampioenschap op een kier houdt.

VIDEO - René gruwelt van blessure Memphis

René gruwelt van blessure Memphis
4:12
René gruwelt van blessure Memphis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.