Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis Depay reageert op slecht nieuws over z'n rugnummer 9

Memphis Depay reageert op slecht nieuws over z'n rugnummer 9

5 aug 2022, 19:50

Robert Lewandowski werd vrijdagochtend gepresenteerd als de nieuwe nummer 9 van FC Barcelona. Dit betekent dat Memphis Depay zijn rugnummer moet afstaan en dus met een ander rugnummer zal gaan spelen. Maar wat vindt de spits daar eigenlijk van?

"Het was een beslissing van de club. Vanwege redenen in het belang van de club, zoals imago en publiciteit, denken wij dat dit de juiste beslissing is. We hebben dit besloten met alle respect voor Memphis. Hij begreep het perfect. Alle respect voor Memphis", vertelt Joan Laporta, de president van de Spaanse club.

Het is nog niet duidelijk met welk rugnummer Memphis volgend seizoen gaat spelen. Er zijn ook veel geruchten dat de Oranje-international de Catalanen gaat verlaten. Onder meer Juventus zou interesse hebben in de oud-PSV'er.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.