Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis Depay protesteert op bomvolle Dam: 'F*ck racisme!'

Memphis Depay protesteert op bomvolle Dam: 'F*ck racisme!'

2 juni 2020, 00:54

Memphis Depay heeft zich bemoeit met de protesten in Amsterdam tegen racisme. De aanvaller deelt beelden via zijn eigen Instagram van zichzelf op een kluitje op een bomvolle Dam.

De Oranje-international heeft zich vaker uitgesproken tegen racisme en heeft ook gezegd vaak slachtoffer te zijn geweest van racisitsche bejegeningen. Memphis voelde zich daarom genoodzaakt om zijn gezicht vandaag te laten zien op de Dam, ondanks de coronamaatregelen.

Los van het motief van de demonstratie, ontstond er in Nederland een hoop kritiek na het zien van de beelden van een bomvolle Dam. Duizenden mensen bij een protest valt niet te rijmen met de horeca en andere ondernemingen die 2,5 maand dicht zijn geweest of nog steeds dicht zijn en de zorg waarin men maanden lang overuren heeft gedraaid vanwege een overvloed aan coronapatiënten op de IC.

Memphis, die zich ongetwijfeld met de beste bedoelingen meldt op de Dam, lijkt zich ook weinig aan te trekken van de coronamaatregelen. De sterspeler van Lyon staat bijna vooraan bij een podium en op de beelden is goed te zien dat hij omringd staat door hordes mensen. Duidelijk niet op 1,5 meter afstand.

Tekst gaat verder onder de video.

De mannen van Veronica Inside lieten zich vandaag nog uit over het gedrag van Memphis na het zien van de beelden hoe de aanvaller het aan de stok krijgt met de politie. René concludeerde dat Memphis nog altijd in de knoop zit met zichzelf en vond het gedrag van de Oranje-international misselijkmakend. Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.