Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis brengt vlak voor WK nummer uit met Promes en rapformatie SFB

Memphis brengt vlak voor WK nummer uit met Promes en rapformatie SFB

11 nov 2022, 23:09

Oranje-international Memphis Depay heeft samen met Quincy Promes en de Haagse rapformatie SFB (Strictly Family Business) een nummer uitgebracht. Memphis is erg tevreden over 'Tat Tat' en adviseert aanvoerder Virgil van Dijk van Oranje op Instagram om het liedje tijdens het WK ook in de Nederlandse kleedkamer te draaien.

Memphis is vrijwel hersteld van een hamstringblessure, maar volgens bondscoach Louis van Gaal staat zijn topscorer op 21 november niet aan de aftrap bij de eerste wedstrijd van Oranje op het WK tegen Senegal. Promes speelde vorig jaar zomer op het EK zijn laatste wedstrijd voor Oranje. Hij wordt verdacht van poging tot moord. Op een familiefeest in juli 2020 in Abcoude zou Promes een neef met een mes in een knie hebben gestoken. Het slachtoffer liep daarbij ernstig letsel op.

Memphis nam het afgelopen zomer nadrukkelijk op voor Promes. "Mensen veroordelen je zonder dat strafbare feiten zijn bewezen", schreef de spits van FC Barcelona en Oranje op sociale media. Van Gaal zei toen dat hij zijn aanvaller wel begreep, maar het niet verstandig te vinden. Memphis en Promes, die in Rusland voor Spartak Moskou speelt, vierden dit jaar ook samen vakantie in Ghana.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.