Terug

Volg Vandaag Inside

Mede-eigenaar Beckham met Inter Miami al klaar in Disney World

Mede-eigenaar Beckham met Inter Miami al klaar in Disney World

20 juli 2020, 22:45

Inter Miami, de Amerikaanse club waarvan de Engelse oud-international David Beckham mede-eigenaar is, is als eerste ploeg uitgeschakeld op het toernooi van de Major League in Disney World in Orlando. De club uit Florida verloor ook de derde groepswedstrijd. New York City FC was met 1-0 te sterk op het afgesloten complex. De Libische international Ismael Tajouri-Shradi maakte het doelpunt.

Inter Miami eindigde in groep A op de vierde en laatste plaats. New York City FC (3 punten) maakt als één van de vier beste nummers 3 nog kans op deelname aan de achtste finales. Orlando City en Philadelphia Union (beide 6 punten) hebben zich al gekwalificeerd.

De Nederlandse trainers Jaap Stam en Frank de Boer zijn met hun clubs in groep E actief. Stam staat met FC Cincinnati op 3 punten, De Boer is met Atlanta United na twee duels nog puntloos.

De Amerikaanse voetbalcompetitie (MLS) werd in maart na twee speelronden stilgelegd vanwege het coronavirus. Na een onderbreking van bijna vier maanden hervatten de Amerikaanse clubs het seizoen eerder deze maand achter gesloten deuren in Disney World. De resultaten uit de groepsfase van het toernooi tellen mee voor de reguliere competitie.

David Beckham had een glansrijke carrière als voetballer. Bekijk hier de hoogtepunten van de Engelsman in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.