Terug

Volg Vandaag Inside

Mbappé blijft bij PSG: 'Hij heeft geen reden om club te verlaten'

Mbappé blijft bij PSG: 'Hij heeft geen reden om club te verlaten'

11 aug 2021, 13:07

Kylian Mbappé heeft "geen reden" om Paris Saint-Germain te verlaten. Volgens voorzitter Nasser Al-Khelaifi heeft de Franse international na de komst van Lionel Messi het competitieve team gekregen dat hij wilde.

Mbappé zit in het laatste jaar van zijn contract in Parijs en werd al in verband gebracht met een vertrek bij PSG. Zo zou Real Madrid geïnteresseerd zijn in de Franse wereldkampioen van 2018. De aanvaller had afgelopen mei tegen de zender Canal Plus gezegd dat hij op een plek wilde zijn waar hij echt prijzen kan winnen.

'Kylian is een Parijzenaar, hij is heel strijdlustig', zei Al-Khelaifi tijdens de presentatie van Lionel Messi woensdag. 'Hij zei dat hij een competitief elftal wilde. Nu is er niemand meer competitief dan wij. Hij heeft dus geen reden om iets anders te doen dan te blijven.'

PSG presenteerde woensdag Lionel Messi als nieuwste aanwinst. De club uit Parijs haalde ook Georginio Wijnaldum, de Marokkaanse international Achraf Hakimi, de Spaanse international Sergio Ramos en doelman Gianluigi Donnarumma van Europees kampioen Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.