Terug

Volg Vandaag Inside

'Matthijs van Nieuwkerk keert met dagelijkse talkshow terug op TV'

27 juni 2023, 19:23

Matthijs van Nieuwkerk is bezig met een terugkeer op de Nederlandse televisie, zo weet Rob Goossens te melden. Volgens de mediadeskundige hoopt Van Nieuwkerk terug te keren met een dagelijkse talkshow.

"Er wordt al stevig gespeculeerd over een terugkeer van Matthijs op televisie", zegt Goossens tegen RTL Boulevard. "In de Hilversumse wandelgangen hoor ik hoopgevend nieuws. Het plan voor de hersteloperatie ziet er heel goed uit en Matthijs zelf staat ervoor open. Sterker: bij de NPO durft een enkeling zelfs al te hopen dat hij zijn oude vertrouwde plekje in de vooravond wel terug zou willen met een gloednieuwe talkshow."

Het management van Van Nieuwkerk ontkent de geruchten niet. "Dit is voor ons geen aanleiding om hierop te reageren, dus we laten het zo. Geen commentaar."

Van Nieuwkerk vertrok in november, daags na het verschijnen van het Volkskrant-artikel over grensoverschrijdend gedrag bij het programma De Wereld Draait Door, bij BNNVARA. Sindsdien heeft hij niet meer in de media van zich laten horen.

In de uitzending van Marcel & Gijs van dinsdag reageert Angela de Jong op de mogelijke tv-comeback van Van Nieuwkerk. Bekijk de beelden in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.