Terug

Volg Vandaag Inside

Matthijs de Ligt in de basis in topper tegen Napoli

Matthijs de Ligt in de basis in topper tegen Napoli

31 aug 2019, 22:00

Een geluk bij een ongeluk. Matthijs de Ligt krijgt vandaag een kans in de basis in de topper tegen Napoli, omdat aanvoerder Giorgio Chiellini (35) gisteravond op de training zijn kruisband heeft afgescheurd. Een drama voor de ervaren rots in de branding in de defensie van Juventus. Chiellini is al op leeftijd en het is afwachten of de verdediger nog goed kan herstellen.

Desondanks biedt het incident op de training perspectief voor De Ligt. De verdediger moest tot zijn ongenoegen plaats nemen op de bank vorige week tijdens de openingswedstrijd van Juventus in de Serie A. De Nederlander heeft vandaag de kans om zich voor lange termijn in de basis te spelen, bij afwezigheid van captain Chiellini. Ook is trainer Sarri terug op de bank bij Juventus. De trainer ontbrak vorige week nog, omdat hij herstelende was van een longontsteking.

Bij Napoli moet Lozano nog genoegen nemen met een plek op de bank. Om 20:45 wordt er afgetrapt in Turijn!

René na blessure Chiellini: 'Heeft De Ligt hem geraakt op de training?'
1:02
René na blessure Chiellini: 'Heeft De Ligt hem geraakt op de training?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.