Terug

Volg Vandaag Inside

Mat PSV heeft genoeg aan 0-0 tegen Haugesund

Mat PSV heeft genoeg aan 0-0 tegen Haugesund

16 aug 2019, 00:25

PSV is nog één ronde verwijderd van het hoofdtoernooi van de Europa League. De Eindhovenaren schakelden donderdag FK Haugesund uit. Na de zege van vorige week in Noorwegen (0-1) bleef het in het Philips-stadion 0-0. In de slotfase ontsnapte PSV tot twee keer toe aan een doelpunt.

In de play-offs treft PSV Apollon Limassol. De Cyprioten versloegen Austria Wien met 3-1, nadat ze vorige week ook in Oostenrijk al wonnen. PSV speelt volgende week donderdag eerst in eigen stadion, een week later volgt de return.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.