Terug

Volg Vandaag Inside

Martínez zocht confrontatie met Hamstra: 'Fucking nobody!'

Martínez zocht confrontatie met Hamstra: 'Fucking nobody!'

31 aug 2022, 14:05

Lisandro Martínez maakte deze zomer de overstap naar Manchester United, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ajax wilde Martínez alleen voor de absolute hoofdprijs verkopen, en verwees meerdere aanbiedingen uit Engeland naar de prullenbak. 

Dat resulteerde in een gespannen relatie tussen Ajax en Martínez, weet De Telegraaf. “Lisandro Martinez stond in de Johan Cruijff ArenA neus aan neus met Hamstra om zijn transfer naar Manchester United te laten slagen. Hamstra kreeg van Martinez te horen dat hij ’fucking nobody’ is en daar alleen zit vanwege het gedwongen vertrek van Marc Overmars”, aldus de ochtendkrant. 

Het verhitte onderonsje wierp wel zijn vruchten af voor Martínez. Enkele dagen later was de deal rond. De Argentijn verliet de landskampioen voor 57,37 miljoen euro, een bedrag dat nog kan oplopen tot maximaal 67,37 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.