Terug

Volg Vandaag Inside

  Marten de Roon ontvangt boete na snerende tweet: 'Kleinerend, opruiend en beledigend'

Marten de Roon ontvangt boete na snerende tweet: 'Kleinerend, opruiend en beledigend'

6 juli 2023, 18:50

Marten de Roon heeft na het verlies van Feyenoord op AS Roma een sneer uitgehaald naar de club op social media, maar hier komt de Roon niet ongestraft mee weg. De Italiaanse voetbalbond heeft hem nu namelijk een fikse boete gegeven.

De Roon stak op social media de draak met José Mourinho na de 3-1 overwinning van Atalanta op AS Roma. Door deze nederlaag zakte Roma naar de vijfde plaats in de Serie A, een plek die geen recht geeft op Champions League-voetbal.

Daarom plaatste de Roon een gefotoshopte foto van zichzelf op Twitter met een Europa League-sleutelhanger, waarbij hij schreef: "Wanneer je roots in Rotterdam liggen en je verslaat AS Roma..." De middenvelder van Atalanta verwijst met de foto naar de persconferentie na afloop van AS Roma-Feyenoord (4-1), toen Mourinho een Conference League-sleutelhanger aan NOS-verslaggever Joep Schreuder gaf.

Tekst gaat verder onder de Tweet

Kleinerend, opruiend en beledigend

Volgens de Italiaanse bond is de post van de Roon kleinerend, opruiend, beledigend en aanstootgevend richting AS Roma. Daarom hebben zij nu besloten om de international te beboeten voor zijn post, wat zo’n € 2500 zou bedragen.

Echter is dit niet de eerste keer dat de Roon de draak steekt op social media. Zo plaatst hij regelmatig komische foto’s van zichzelf op social media en zet hij opmerkelijke teksten bij zijn foto’s.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.