Terug

Volg Vandaag Inside

Marieke Derksen doet opmerkelijke vondst van Johan in oude verhuisdoos

Marieke Derksen doet opmerkelijke vondst van Johan in oude verhuisdoos

20 jan 2023, 20:45

De oudste dochter van Johan Derksen - Marieke - heeft vrijdag een bijzondere vondst gedaan van haar vader, zo schrijft zij op Twitter.

Die ontdekking deed Marieke bij het doorzoeken van een oude verhuisdoos. Daarin vond zij namelijk "een originele opname" van een duet tussen Johan en Kees Jansma met de titel: 'When you walk in the room'. Vervolgens schrijft ze gekscherend: "Kan je ze daar dan mee afpersen? Asking for a friend".

Onder de tweet reageren de nodige mensen. Bas schrijft: "Dit is sowieso Nationaal Erfgoed". Thijs heeft wel advies voor Marieke: "Eerst afpersen en dan alsnog laten 'lekken' voor een hoop geld. Alles eruit halen!" Frans: "Stuur maar naar Wilfred Genee en Vandaag Inside, die zenden het vanavond nog uit!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.