Terug

Volg Vandaag Inside

Marc van Ranst vanavond te gast bij VI Vandaag

Marc van Ranst vanavond te gast bij VI Vandaag

12 jan 2022, 08:37

Vanavond staat er weer een nieuwe uitzending van VI Vandaag op het programma. Marc van Ranst schuift aan als tafelgast bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.

Marc van Ranst is een Vlaamse viroloog, die regelmatig te zien is in Belgische en Nederlandse televisieprogramma's. Van Ranst wordt geroemd om zijn deskundigheid, maar ook bekritiseerd om zijn scherpe tong. In 2021 moest de viroloog enige tijd onderduiken omdat hij werd bedreigd door militair Jürgen Conings. Ook vocht hij op Twitter en voor de rechter ruzies uit met Viruswaarheid-voorman Willem Engel.

VI Vandaag is iedere werkdag om 21:35 uur te zien bij SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.