Terug

Volg Vandaag Inside

Maradona jaar langer hoofdtrainer van Gimnasia

Maradona jaar langer hoofdtrainer van Gimnasia

3 juni 2020, 21:35

Diego Maradona is ook volgend seizoen trainer van Gimnasia y Esgrima de la Plata. Dat heeft de Argentijnse voetbalclub woensdag naar buiten gebracht.

Maradona werd vorig jaar september aangesteld, met de opdracht om Gimnasia in de hoogste klasse te houden. Onder de oud-topspeler verbeterde de resultaten van de formatie uit La Plata. Toch leek Gimnasia degradatie niet meer te kunnen afwenden, totdat de competitie wegens het coronavirus zonder promotie- en degradatieregeling werd afgebroken.

René genoot vorig jaar van de manier waarop Maradona gepresenteerd werd bij de Argentijnse club. De voetballegende kwam met een golfkarretje het veld opgereden en kreeg een staande ovatie van de fans. Supporters haalden zelfs een kettingzaag tevoorschijn om het te vieren. Bekijk hieronder de reacties van de mannen van Veronica Inside.

René ziet presentatie Maradona: 'Z'n dijbeen zit vast aan z'n kuit!'
3:35
René ziet presentatie Maradona: 'Z'n dijbeen zit vast aan z'n kuit!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.