Terug

Volg Vandaag Inside

'Mandžukić zorgt voor verrassende wending met binnenlandse transfer'

'Mandžukić zorgt voor verrassende wending met binnenlandse transfer'

17 okt 2019, 14:50

Een verrassende wending inzake een mogelijk vertrek van Mandžukić bij Juventus. Niet Manchester United maar AC Milan zou de nieuwe club worden van de Kroatische spits, dat meldt het in Milan gevestigde Il Giornale.

AC Milan beleeft een dramatische seizoensstart en zouden zodoende opzoek zijn naar een ervaren doelpuntenmaker. 'I Rossoneri' staat 13e in de Serie A met slechts 9 punten uit zeven wedstrijden.

Als Mandžukić inderdaad naar AC Milan vertekt troeft de Italiaanse club niet alleen Manchester United af in de strijd om de Kroaat. Ook Internazionale zou namelijk in de markt zijn voor de spits. Juventus geeft echter de voorkeur aan AC Milan, aangezien ze titelconcurrent Inter niet rechtstreeks willen versterken.

Mandžukić krijgt in het geval van een transfer te maken met twee landgenoten in het San Siro. Naast collega-international Ante Rebic is ook Kroatisch icoon Zvonimir Boban, als directeur voetbalzaken, actief bij AC Milan.

__VIDEO - René genoot van rechtsback Juventus: 'Kan niet eens ingooien' __

René genoot van rechtsback Juventus: 'Kan niet eens ingooien'
2:33
René genoot van rechtsback Juventus: 'Kan niet eens ingooien'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.