Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United gaat afscheid nemen van Cristiano Ronaldo'

'Manchester United gaat afscheid nemen van Cristiano Ronaldo'

18 nov 2022, 12:44

Manchester United gaat afscheid nemen van Cristiano Ronaldo. Dat melden bronnen aan ESPN. De club probeert om het contract van de Portugees te beëindigen en spant mogelijk een rechtszaak aan wegens contractbreuk.

Ronaldo uitte deze week in het tv-programma Piers Morgan Uncensored forse kritiek op United. Volgens de aanvaller deugt er weinig van het gevoerde beleid en trainer Erik ten Hag.

Manchester United kondigde vrijdagochtend al aan dat de club "passende maatregelen" heeft genomen tegen Cristiano Ronaldo. "Manchester United heeft vanmorgen passende maatregelen genomen naar aanleiding van het recente interview van Ronaldo. We zullen geen verdere mededelingen doen totdat dit proces voltooid is", meldde United in een korte verklaring op de website.

Maandag gaf de Engelse grootmacht te kennen te willen wachten met een antwoord op de negatieve uitlatingen van Ronaldo tot "alle feiten vaststaan". "Onze focus blijft op de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en het doorgaan met het opbouwen van geloof en saamhorigheid door de spelers, manager, staf en fans", zei de club van Ronaldo toen.

Inmiddels is het volledige interview uitgezonden. Ronaldo heeft onder meer openbaar gemaakt dat hij zich verraden heeft gevoeld door United en dat hij het gevoel had dat Ten Hag hem heeft willen provoceren.

Ronaldo is momenteel in Qatar, waar hij zich met de Portugese ploeg voorbereidt op het WK. Donderdag beginnen de Portugezen tegen Ghana.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.