Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United loot Chelsea in FA Cup

Manchester United loot Chelsea in FA Cup

28 jan 2019, 21:54

LONDEN (ANP) - Manchester United heeft weer zwaar geloot in de FA Cup. De 'Mancunians' treffen in de vijfde ronde Chelsea. De wedstrijd op Stamford Bridge is een herhaling van de finale van de FA Cup van vorig jaar. Destijds wonnen de 'Blues' op Wembley met 1-0.

ManUnited kent een opleving in de competitie sinds het vertrek van trainer José Mourinho en het aanstellen van Ole Gunnar Solskjaer. Alle acht wedstrijden met de Noorse coach aan het roer eindigden in een overwinning voor United.

In de vierde ronde trof United Arsenal. De lastige uitwedstrijd werd met 3-1 gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.