Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United komt niet langs Crystal Palace

Manchester United komt niet langs Crystal Palace

4 mrt 2021, 00:15

Manchester United is in de Premier League niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Crystal Palace. In Londen bleef het 0-0. United is daardoor tweede, met een punt voorsprong op Leicester City. De achterstand op koploper Manchester City bedraagt 14 punten.

Donny van de Beek ontbrak bij Manchester United. Patrick van Aanholt deed mee bij Crystal Palace, waar Jairo Riedewald na ruim een uur inviel.

Leicester City verspeelde eveneens 2 punten tegen Burnley. De formatie van coach Brendan Rodgers kwam tegen de laaggeklasseerde opponent niet verder dan 1-1.

Sheffield United, de nummer laatst, won verrassend van Aston Villa: 1-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.